Ook dit jaat organiseren we weer in samenwerking met KC Zeeland en Jumpin’ de weel een benefiet wedstrijd voor het IMCA team.

Locatie

De wedstrijd wordt gehouden op 21 juli tijdens het paarden evenement Jumpin’ de Weel in Nisse (Zuid Beveland).
Adres: Ambachtsherendijk, 4443 RH Nisse

[google-map-v3 width=”600″ height=”350″ zoom=”10″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Ambachtsherendijk, 4443 Nisse, Nederland{}1-default.png{}” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Deelname

De wedstrijd staat open voor alle klassen en natuurlijk alle rassen.

We springen volgens de regels van Cynophilia:
Dus Large honden (vanaf 43cm) springen 65cm, Medium honden (vanaf35 tot 43 cm) springen 45cm en Small honden (tot 35 cm) springen 35cm.

Voor de veteranen zullen we de schutting uit het parcours laten, de band zal kunnen blijven.
Voor de debutanten zullen de paaltjes en de band niet in het parcours opgenomen worden.
Heb je verder nog speciale wensen geef deze dan door bij je inschrijving, dan kunnnen we daar eventueel rekening mee houden.

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijfformuulier ingevuld te verzenden en Euro 15,= over te maken op Giro 6001493 tnv. Stichting IMCA Nederland met vermelding van naam handler en naam hond.

Toegang evenement is gratis.

Onderstaand stukje staat op de website van Jumpin’ de Weel .

Jumpin’de Weel 2013

Jumpin’ de Weel is zoals altijd gratis toegankelijk en gaat op 18 juli van start met de dressuur (18/19 en 20 juli). Op zaterdag 20 juli is er naast de dressuur een wedstrijd voor westernrijders, Astrid de Visser, Nederlands kampioen in 2009, neemt de organisatie van dit onderdeel voor haar rekening. Ook staat er deze dag een spectaculaire show van de Future Guys gepland. The Future Guys zijn alom bekend en treden op in heel Europa. Zo gaven zij optredens in Madrid, Milaan, Toulouse, Berlijn, München, Luxemburg, Brussel… en nu dus ook in Nisse tijdens Jumpin’de Weel!.

Op 21 juli komen de menners in actie in een marathon. De waterbak zal zeker weer voor het nodige spektakel zorgen. Naast het mennen organiseert de Kynologenclub Zeeland een wedstrijd behendigheid voor alle hondenrassen. Vorig jaar bleek dit een zeer succesvol onderdeel, dus zeker voor herhaling vatbaar.

De springruiters komen van 25 t/m 28 juli aan bod. Van pony’s in de beginnersklasse tot nationaal 1.50 meter. Op zaterdag 27 juli is er weer volop ruimte voor de streekmarkt en de kindermiddag. Dit jaar staat er een super wild west show op het programma tijdens de kindermiddag, dat beloofd een spetterend optreden te worden…