Benefiet wedstrijd

Ook dit jaat organiseren we weer in samenwerking met KC Zeeland en Jumpin’ de weel een benefiet wedstrijd voor het IMCA team.

Locatie

De wedstrijd wordt gehouden op 26 juli tijdens het paarden evenement Jumpin’ de Weel in Nisse (Zuid Beveland).
Adres: Ambachtsherendijk, 4443 RH Nisse

Deelname

De wedstrijd staat open voor alle klassen en natuurlijk alle rassen.

We springen volgens de regels van Cynophilia:
Dus Large honden (vanaf 43cm) springen 65cm, Medium honden (vanaf35 tot 43 cm) springen 45cm en Small honden (tot 35 cm) springen 35cm.

Voor de veteranen zullen we de schutting uit het parcours laten, de band zal kunnen blijven.
Voor de debutanten zullen de paaltjes en de band niet in het parcours opgenomen worden.
Heb je verder nog speciale wensen geef deze dan door bij je inschrijving, dan kunnnen we daar eventueel rekening mee houden.

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijfformuulier ingevuld te verzenden en Euro 15,= over te maken op onderstaand IBAN nr. met vermelding van naam handler en naam hond.

Bankgegevens:
IBAN: NL87INGB0006001493
BIC: INGBNL2A
tnv: Stichting IMCA Nederland in Colijnsplaat

Toegang evenement is gratis.

Onderstaand stukje staat op de website van Jumpin’ de Weel .

Jumpin’de Weel 2015

Het terrein van Jumpin’de Weel ligt in Nisse, een unieke locatie in het prachtige Zuid Bevelandse landschap. Aan de Ambachtsherendijk is een professionele wedstrijdbodem neergelegd. Er is veel moeite gedaan om het respectvol in te passen in het omringende natuurgebied. Zo zijn er o.a. meerdere soorten bomen aangeplant.

Niet alleen paardensport….

Het evenement trekt ieder jaar vele duizenden bezoekers. Om het aantrekkelijk te maken voor een breed publiek worden er verschillende aanvullende activiteiten georganiseerd. Er is een streekmarkt met allerlei leuke artikelen. Verder is er jaarlijks een gevarieerd aanbod; oogstdemonstraties, uiteenlopende diersoorten zoals Alpaca’s, ezels en konijnen. Spectaculaire riddershows, compleet met workshops zwaardvechten. Behendigheidswedstrijden voor honden en voltige demonstraties.

Natuurlijk is er ook allerlei lekkers te eten en te drinken, kortom, het is volop genieten tijdens Jumpin’de Weel en …. de toegang is gratis!